Merhaba!


Kişisel blogumdaki ilk yazımdan herkese kocaman bir merhaba! Bundan sonra burada sizinle stilime, deneyimlerime ve yaşama dair ipuçlarını elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım. Umarım keyif alırsınız!

İlk paylaşımım geçen hafta doğum günümde eşimle birlikte gittiğimiz Şirince'den geliyor. 

 

Şirince'den bahsetmek gerekirse, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı, adı gibi gerçekten şirin bir yer. Geçen seneki Maya takvimi kehanetlerinden belki hatırlarsınız, 22 Aralık'ta turist akınına uğramıştı. Popülerliğine rağmen, dokusunu yitirmemiş, sıcacık bir Ege köyü. Şehrin karmaşasından uzaklaşmak ve kafa dinlemek isteyenler için ideal :) 

Peki gelelim "Şirince'de ne giyilir?" konusuna... Rahat bir ortam ve sokakları oldukça engebeli olduğundan spor şık giyinmekten yanayım. Resimlerde görebileceğiniz gibi tercihim en sevdiğim spor ayakkabılarımdan yana oldu :) 


Kazak: Bershka
Fular: Koton
Yelek: Topshop
Jean: Mavi
Ayakkabı: Superga
Çanta: Collezione
Saat: Q&Q





Şirince'nin sokaklarında fotoğraf çekilirken çok eğlendim! Her sokak başında arka planda olduğu gibi el işleri ile uğraşan teyzelerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, ev ekmekleri, karadut ve sakız reçeli denemeye değer ;)





Bu kedicik de sanki poz vermek için oradaydı!




Şirince'de gidilmesi gereken yerlerden biri de Tanzimat'tan Cumhuriyete Eğitim Tarihi Müzesi. Dışarıdan bakıldığında bir restoran adı göze çarpıyor ancak restoranla müze aynı çatı altında. Eğitimci olarak kaçırmak istemedik ve ayrıntılı bir şekilde gezdik.

Gündüz ısıtan güneş yerini karanlığa bırakınca hava biraz soğudu ve ben de deri ceketimi giyerek üşütmemek için önlemimi aldım. Ceketim de doğum günü hediyelerimden biri :)

Ceket: Koton 
Küpeler: Koton
Fular: Eski bir öğrencimin hediyesi

Hepinize güzel bir hafta diliyorum, sayfamı ziyaret edip zaman ayırdığınız için teşekkürler!


Puhusever

Comments

  1. tatlım enerjine bayıldım, hayırlı olsun:) tebrikler, çok zevk alacaksın ve ne kadar hızlı büyüdüğüne inanamayacaksın:)
    çok sevgiler!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Coco Bolinho! Esin kaynaklarımdan biri olduğunu söylemeden geçemeyeceğim :) Sevgiler!

      Delete
  2. Hayırlı olsun canım, yeniymişsin sen, yolun açık olsun, ilk izleyenlerindenim bakalım neler olacak:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet canım, neredeyse 1 aylık daha! Teşekkür ederim, umarım güzel gider :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

W for the weekend!

The HAPPY NEW post of the YEAR

Mellow yellow