Is it spring yet?


Bol güneşli, ılık bir kış (!) gününden herkese merhaba! Şu anda sizinle karlı mekanlarda, kardan adam yaparken veya kar topu oynarken çekildiğim fotoğraflarımı paylaşıyor olmayı ve kışa dair keyiflerimi anlatıyor olmayı isterdim ama gördüğünüz gibi kış, bu yıl pek kendini hissettirmedi. Dahası, havanın ılık gitmesiyle birlikte doğa canlanmaya başladı! Ağaçlar çiçeklendi, papatyalar açtı, arılar vız vız çalışmaya başladı! İlkbahar, en sevdiğim mevsimdir ama bu kadar erken gelişini bünyem kaldırabilecek mi emin değilim. Her şeyi mevsiminde yaşamak en güzeli. İlkbaharcım, sen bir süre daha bekle olur mu, arkadaşımız kış ile biraz daha keyif yapalım :)

Hi to all on a shiny bright winter (!) day! I would rather be sharing my snowy photos in which I'm making a snowman or playing snowballs now and talking about the pleasure of winter on this post now, but as you see, we can't feel winter at all this year :( What's more, nature has started to awaken; we can smell the flowers all around and see hardworking bees buzzing. Spring is my favorite time of the year, but not too soon. It's great to enjoy every season at its right time. Dear spring, calm down and let us have more fun with winter :)

Bakalım bu ilkbaharımsı kış gününde ne giymişim... Daha önce online alışveriş sitelerinin hediye kampanyalarından burada bahsetmiştim; bu kazak da Choies'tan hediye kazandığım bir ürün. Kazağın ön kısmındaki çapraz ip detayına ve eteğinin peplum oluşuna bayıldım; severek kullanacağım parçalardan biri oldu bile :) 

İçi pelüş, leopar desenli babetlerim ise Flo'dan. Bu tarz babetleri ilk önce Coco Bolinho'da, sonra da Fashionfromsmyrna'da görmüştüm ve dayanamayıp almıştım. Ayaklarımı üşütmek istemediğim güneşli günler için çok ideal ve ayrıca çok rahat :) 

Bu kez lafı fazla uzatmadan sizi güneşli ve çiçekli fotoğraflarımla baş başa bırakıyorum :) 

Let's see my outfit on this springlike winter day! I've told you about the online shopping campaigns here before; this jumper is a gift from Choies. I'm in love with the ruffle details of it! It's already one of the beloved items in my closet :)

The leopard flats have some plush inside, keeping my feet warm whenever I wear them. I saw Coco Bolinho and Fashionfromsmyrna wearing this type of flats and immediately bought the ones I found at Flo. 

This time, I won't bother you with more details. Here are the photos full of sunshine and flowers :)



Kazak/Jumper: c/o Choies (burada/here)
Skinny jeans: Mavi
Babetler/Flats: Flo (benzeri burada/similar here)
Gözlükler/Shades: Balenciaga
Şal/Scarf: Hediye/A gift
Saat/Watch: Levi's
Küpeler/Earrings: Koton














Sevgiler & keyifli haftalar :) (ve tabii ki fotoğraflar için Ayşen'e teşekkürler :) )

Love & enjoy the week :)

Puhusever

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

W for the weekend!

The HAPPY NEW post of the YEAR

Mellow yellow